Gå tillbaka

TCR Sweden AB söker mekaniker till Arlanda flygplats

Nordics > Sweden

TCR Sweden AB är en del av TCR Group som leasar ut, servar och utför underhåll på GSE (Ground support Equipment) inom civil luftfart. Exempel på GSE är push-back truckar, deiceingfordon, eldrivna fordon och bagagehanteringsutrustning. TCR är ett expansivt och snabbt växande företag som har ett 50-tal verkstäder och finns representerade på ett 100-tal flygplatser i Europa samt Asien.  

 

I Sverige finns TCR representerade på tre flygplatser och vi står nu inför många spännande utmaningar. På Arlanda har vi fräscha lokaler och fortsätter vår resa med att hela tiden utveckla vårt verkstadskoncept. Vi söker nu mekaniker på heltid/deltid till Arlanda och erbjuder rätt person ett varierande jobb i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.  

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:  

• Felsökning och diagnostisering av stora och små maskiner  

• Utföra service, reparationer och underhåll  

• Problemlösning och felsökning tillsammans med både svenska och utländska leverantörer.  

 

Den rätta kandidaten har fordonsteknisk utbildning och/eller ett mycket genuint och starkt intresse för fordon, maskiner, service och är villig att vidareutvecklas och lära sig mer. Du bör ha datorvana. Som person är du positiv, initiativrik och noggrann. Goda kunskaper i svenska, skriftliga och muntliga är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande. Du måste ha B-körkort. Om du har truckkort och  

C-kort så är detta ett plus.  

 

Vi erbjuder en spännande och varierande position som mekaniker inom ett växande företag i Skandinavien och Sverige. Arbetstiderna är generellt dagtid, måndag-fredag. Vi värnar om en familjär och säker arbetsplats med generösa förmåner där också alla kommer till tals. Naturligtvis har vi kollektivavtal samt stort fokus på miljö. Vårt härliga glada gäng på ca 30 personer (Arlanda), som också har mycket skoj tillsammans, väntar nu på dig!  

 

Frågor besvaras av Workshop Manager Emil Johansson-Lundkvist på telefon +46 73 267 91 21.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag 31/12.

 

 

 

 
Sista datum för ansökan: 31/12/2019

Ansök till det här jobbet


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin