TCR har sin verksamhet på de mest inspirerande internationella platserna. Världen ligger bokstavligen vid våra fötter. Vi gör det möjligt för miljontals människor och paket att resa världen över varje dag. Visst kan det vara intressant att utföra mekaniska arbeten på en vanlig bil men föreställ dig i stället någon av de tekniska lediga tjänsterna hos TCR, som ger dig möjlighet att arbeta på unika fordon som blir allt större och mera komplexa. Alla fordon är olika och det är en ny utmaning varje gång. Förutom tekniska experter söker vi även ekonomiska snillen som vill tolka denna komplexa och internationella marknad, från leasing- och underhållskontrakt till försäljning och inköp.

Vill du flyga mot nya horisonter med oss? Då är du experten vi söker

 

Varför ska du arbeta på TCR?

 


Stark internationell aktör

TCR är verksamt på 5 kontinenter och i 20 länder. Vi har mer än 70 verkstäder och 1300 anställda. Vi är ett stabilt företag som fortsätter att växa år efter år. För att stödja denna expansion letar vi alltid efter nya talanger. Är du expert på ditt område? På TCR garanterar vi att du kan använda din kapacitet i största möjliga utsträckning.


Vi tror på dig

Vi vill alltid få ut det bästa av vår personal. På TCR kan du bli expert på ditt område. Vi stöder kunskap och motiverar våra anställda till att ständigt bli bättre. Vi erbjuder lämplig utbildning och många utmaningar.


Fantastisk arbetsmiljö

Vi är allvarliga när vi behöver vara det men har även roligt när vi kan. På TCR tilltalas man med förnamn och vi kan lita på varandra. Vi är stolta över den stora mångfalden i vårt företag och sätter alltid jämlikhet först, oavsett ålder, kön, bakgrund, kultur eller ursprung.


Attraktiva förhållanden

TCR skapar en miljö där experter presterar bäst. Därmed erbjuder vi också alla våra anställda de absolut bästa arbetsförhållandena genom konkurrenskraftiga löner, bra pensioner och försäkringar, intressanta och varierande arbetsuppgifter samt en säker och trygg arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och välmående. Naturligtvis har vi även kollektivavtal och generösa förmåner gällande tex friskvård.

 

Ansök till TCR-koncernen

Skicka din ansökan

Vad roligt att du vill arbeta hos oss
Ansök nu

Låt oss träffas

Vår ansvarige väljer och tar den första kontakten

Till nästa omgång

Beroende på vilken tjänst du söker kommer du att bli inbjuden till en eller flera intervjuer och en eventuell utvärdering

Ditt avtal

Den ansvarige förbereder ditt avtal

Ombord

Välkommen till TCR. Ha det så trevligt!