TCR Sverige

Nordic MD: Harold Delloye
Country Manager: Nicolas Cougot
HR-Manager: Espen Wold
jobs.tcr-se@tcr-group.com

Besöksadress: Pilotvägen 20,
19060 Stockholm-Arlanda,
Sverige

TCR Sweden har +20 anställda och verksamhet på 2 flygplatser.
Vi har ca. 800 motoriserade och icke-motoriserade fordon

Corporate Website: www.tcr-group.com

 

TCR-KONCERNEN

TCR är världsledande inom uthyrning och underhåll av markutrustning (GSE). Vi ser till att stora logistikföretag och flygbolag alltid har fungerande fordon som är färdiga att användas. Från Belgien till Australien och från bagagetraktorer till flygplanstraktorer. Tack vare det breda urvalet av utrustning och kunder erbjuder TCR jobb för de som inte är rädda för en utmaning och som vill arbeta i den dynamiska luftfartsmiljön. TCR Sverige tillhör TCR-koncernen som finns i 20 länder, på över 130 flygplatser, har 1 300 anställda och förvaltar över 30 000 utrustningsenheter.

Vad är GSE?

GSE eller markutrustning är alla motoriserade och icke-motoriserade fordon på flygplatsen som används på marken. Dessa fordon stöder logistiken mellan två flygningar, ser till att landning och övertagande är möjligt, säkert och i tid. Utrustningen används för att passagerare ska kunna stiga på och av planet, ser till att bagage kan lastas och lossas enkelt och att planet skjuts bakåt vid gaten.

TCR tar hand om de anställda

Fokus på hälsa och säkerhet är därför vår första prioritet. Vi har definierat fem säkerhetsprinciper som borde vara i alla TCR-anställdas DNA. Dessa principer är hörnstenar som vi bygger i TCR-kulturen för att uppnå vårt mål med ”noll skador”.