Markus Hultèn

Mekaniker TCR Göteborg

Det uppstår alltid nya utmaningar med ett nytt jobb, speciellt när man byter inriktning på yrket.

Var något nervös och fundersam eftersom jag blev den yngre i gruppen och undrade hur jag skulle passa in? Men här på TCR möttes jag av trevliga och öppna kollegor som ser mig som den invid jag är med den erfarenhet jag har.

Det sköna med detta yrket är mångsidigheten av arbetet! Mycket variation och ständigt nya saker att lära sig, kombinerat med utmaningar man får lösa med kollegorna. Sedan är det en speciell känsla att få jobba på en flygplats.

Peter Vesanen

Mekaniker TCR Göteborg

Det bästa med TCR är gemenskapen, ett självständigt jobb med ansvar och stimulerande problemlösningar. När man behöver hjälp så får man alltid det från chefen och arbetskompisarna.
Personal och säkerhet är en viktig del inom TCR vilket känns väldigt bra.
Jobbet med specialfordon är en utmaning som är otroligt kul. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet omväxlande.
Man känner sig välkommen och motiverad varje dag.

Mikael Borg

Serviceplanerare/Inköpare TCR Arlanda

Det jag gillar bäst med att jobba på TCR är sammanhållningen och att jag får jobba mycket självständigt och lägga upp dagen som jag vill. Det märks att TCR lägger stor vikt på sin personals välmående och att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet är också något som genomsyrar allt vi gör.

Andrew Shipp

GSE-tekniker (mekaniker) Stansted

Det är en väldigt trevlig familjekultur här. Jag har fått stöd av andra tekniker (mekanik) och kan se att det finns möjlighet att stiga till en ledningsbefattning i framtiden.

Karl Wooster

Driftchef Gatwick

Jag har arbetat för TCR i sju och ett halvt år, jag är driftschef på London Gatwick. Väldigt tidigt i min karriär började jag på TCR på verkstadsgolvet som GSE-tekniker och har sedan dess jobbat mig upp till min nuvarande befattning.
Jag tycker om att jobba för TCR. Arbetsmiljön förändras ständigt och alla arbetsdagar är olika. Jag blir alltid omhändertagen av TCR-familjen.

Nicola Oladunni

Administratör Luton

Jag har arbetat för TCR sedan sommaren 2016 och har insett att jag har en jobbfamilj. Teknikerna (mekanik) är väldigt beskyddande mot mig och varandra. Företaget har varit flexibelt vad gäller mina önskemål och även om vi inte sitter på huvudkontoret känner jag mig alltid inkluderad.

Alexandru Saghin

tekniker, TCR Belgien

Det är fantastiskt att jag kan jobba med dessa specialfordon. Det är en häftig känsla att se pushbacktraktorn som du precis har arbetat på flytta ett stort passagerarflygplan bakåt. Det får dig verkligen att känna dig som en expert.